Avfallsbiler

Belysning

Trenger du hjelp med bortkjøring av Belysning?

Belysning kan være laget av ulike materialer, for eksempel glass, metall og plast. Når det gjelder avfallskategorisering på avfallsstasjoner, er belysning vanligvis klassifisert som elektrisk og elektronisk avfall (EE-avfall) på grunn av komponentene det inneholder.

Hvis man ønsker å få belysning fjernet, kan man få hjelp av en søppeltaxi. Søppeltaxi er en praktisk tjeneste som tilbyr henting og transport av ulike typer avfall, inkludert belysning og annet EE-avfall. Ved å kontakte en søppeltaxi kan man avtale en tid for henting av belysningen, og de tar seg av sikker transport og riktig håndtering av avfallet. Det er viktig å sørge for at belysning og annet EE-avfall blir håndtert forsvarlig for å beskytte miljøet og fremme resirkulering.

Finn avfalltaxi/søppeltaxi

Finn din lokale søppeltaxi -avfallstaxi for bortkjøring her.

No data was found

Les mer på andre type avfall

Maling

Vinduer og dører

Tepper

Gardiner

Belysning

Kaffemaskin

Whiteboard eller tavler

Projektorer

Telefoner

Skanner

Kopimaskin

Skrivere

Datamaskin

Skillevegger

Resepsjonsdisk

Sofa

Hyller

Skap

Konferansebord

Kontorstol

Søppeltaxi / avfallstaxi er en tjeneste for den som ønsker å kvitte seg med grovavfall, gamle møbler og ting man ikke har bruk for , eller er i veien, på loft, kjeller eller i garasjen. Her får du både bærehjelp, transport og sortering inkludert. Nedenfor finner du alle bedriftene som tilbyr søppeltaxi og bestill henting av avfallet og få det gjort. Til den nærmeste gjenvinningsstasjonen.