Avfallsbiler

Benker

Trenger du hjelp med bortkjøring av Benker?

Benker er vanligvis laget av materialer som tre, metall eller plast. Når det gjelder kategorisering av avfall på en avfallsstasjon, vil benker normalt falle under kategorien “blandet avfall” eller “stort avfall”, avhengig av størrelsen og sammensetningen.

Når det gjelder søppeltaxi, er det en tjeneste som tilbyr fjerning av avfall fra private hjem eller bedrifter. Søppeltaxi er en praktisk løsning for å bli kvitt større eller tungt avfall som ikke passer i vanlige søppelkasser. Den tilbyr vanligvis henting av avfall på avtalt tidspunkt og transporterer det til riktig behandlingsanlegg. Ved å benytte seg av søppeltaxi kan man enkelt og effektivt bli kvitt avfall som ellers kan være vanskelig å håndtere.

Finn avfalltaxi/søppeltaxi

Finn din lokale søppeltaxi -avfallstaxi for bortkjøring her.

No data was found

Les mer på andre type avfall

Maling

Vinduer og dører

Tepper

Gardiner

Belysning

Kaffemaskin

Whiteboard eller tavler

Projektorer

Telefoner

Skanner

Kopimaskin

Skrivere

Datamaskin

Skillevegger

Resepsjonsdisk

Sofa

Hyller

Skap

Konferansebord

Kontorstol

Søppeltaxi / avfallstaxi er en tjeneste for den som ønsker å kvitte seg med grovavfall, gamle møbler og ting man ikke har bruk for , eller er i veien, på loft, kjeller eller i garasjen. Her får du både bærehjelp, transport og sortering inkludert. Nedenfor finner du alle bedriftene som tilbyr søppeltaxi og bestill henting av avfallet og få det gjort. Til den nærmeste gjenvinningsstasjonen.