Avfallsbiler

Brødrister

Trenger du hjelp med bortkjøring av Brødrister?

En brødrister er vanligvis laget av materialer som metall, plast og glass. Når det gjelder avfallskategorisering på avfallsstasjonen, vil brødristeren sannsynligvis falle under kategorien “elektronisk avfall” eller “elektrisk og elektronisk avfall” (EE-avfall). Dette skyldes at den inneholder elektroniske komponenter og må behandles spesielt for å sikre riktig resirkulering eller avhending.

Hvis man ønsker å få bl.a. en brødrister fjernet, kan man benytte seg av søppeltaxi. Søppeltaxi er en tjeneste som tilbyr avhenting av større avfallsgjenstander som ikke passer i vanlige søppelbokser. Det kan inkludere hvitevarer, møbler, elektronikk og andre store gjenstander. Ved å kontakte søppeltaxi kan man avtale en tid for henting og bli kvitt brødristeren på en enkel og praktisk måte.

 

Finn avfalltaxi/søppeltaxi

Finn din lokale søppeltaxi -avfallstaxi for bortkjøring her.

No data was found

Les mer på andre type avfall

Maling

Vinduer og dører

Tepper

Gardiner

Belysning

Kaffemaskin

Whiteboard eller tavler

Projektorer

Telefoner

Skanner

Kopimaskin

Skrivere

Datamaskin

Skillevegger

Resepsjonsdisk

Sofa

Hyller

Skap

Konferansebord

Kontorstol

Søppeltaxi / avfallstaxi er en tjeneste for den som ønsker å kvitte seg med grovavfall, gamle møbler og ting man ikke har bruk for , eller er i veien, på loft, kjeller eller i garasjen. Her får du både bærehjelp, transport og sortering inkludert. Nedenfor finner du alle bedriftene som tilbyr søppeltaxi og bestill henting av avfallet og få det gjort. Til den nærmeste gjenvinningsstasjonen.