Avfallsbiler

Grill

Trenger du hjelp med bortkjøring av Grill?

Griller er vanligvis laget av ulike materialer, inkludert rustfritt stål, aluminium eller støpejern. Når det gjelder avfallshåndtering, vil en grill vanligvis bli kategorisert som elektronisk avfall (EE-avfall) på en Miljøstasjon. Dette skyldes at mange griller har elektroniske komponenter som motorer eller kontrollpaneler.

Hvis man ønsker å få en grill fjernet, kan man vurdere å bruke en søppeltaxi. En søppeltaxi er en praktisk tjeneste der en spesialisert bil og mannskap kommer og henter større eller spesifikke typer avfall, inkludert elektronikk som griller. De vil transportere avfallet til et egnet behandlingsanlegg eller resirkuleringsanlegg. Søppeltaxi er en enkel måte å kvitte seg med avfall på når man har større gjenstander eller spesifikke materialer som man trenger å fjerne.

Finn avfalltaxi/søppeltaxi

Finn din lokale søppeltaxi -avfallstaxi for bortkjøring her.

No data was found

Les mer på andre type avfall

Maling

Vinduer og dører

Tepper

Gardiner

Belysning

Kaffemaskin

Whiteboard eller tavler

Projektorer

Telefoner

Skanner

Kopimaskin

Skrivere

Datamaskin

Skillevegger

Resepsjonsdisk

Sofa

Hyller

Skap

Konferansebord

Kontorstol

Søppeltaxi / avfallstaxi er en tjeneste for den som ønsker å kvitte seg med grovavfall, gamle møbler og ting man ikke har bruk for , eller er i veien, på loft, kjeller eller i garasjen. Her får du både bærehjelp, transport og sortering inkludert. Nedenfor finner du alle bedriftene som tilbyr søppeltaxi og bestill henting av avfallet og få det gjort. Til den nærmeste gjenvinningsstasjonen.