Avfallsbiler

Ismaskin

Trenger du hjelp med bortkjøring av Ismaskin?

En ismaskin er vanligvis laget av ulike materialer, inkludert metall, plast og elektroniske komponenter. Når det gjelder avfallskategorisering på en avfallsstasjon, kan en ismaskin klassifiseres som elektronisk avfall (EE-avfall) på grunn av de elektroniske delene den inneholder.

Dersom man ønsker å få en ismaskin fjernet, kan man få hjelp av en søppeltaxi. Søppeltaxi er en tjeneste som tilbyr avhenting og transport av større eller spesielle typer avfall, inkludert hvitevarer og elektronisk avfall. De tar seg av riktig avhending og resirkulering av avfallet på en miljøvennlig måte. Søppeltaxi er et praktisk alternativ for å bli kvitt større gjenstander som ikke passer i vanlige søppelkasser eller for resirkulering av spesifikt avfallstyper.

Finn avfalltaxi/søppeltaxi

Finn din lokale søppeltaxi -avfallstaxi for bortkjøring her.

No data was found

Les mer på andre type avfall

Maling

Vinduer og dører

Tepper

Gardiner

Belysning

Kaffemaskin

Whiteboard eller tavler

Projektorer

Telefoner

Skanner

Kopimaskin

Skrivere

Datamaskin

Skillevegger

Resepsjonsdisk

Sofa

Hyller

Skap

Konferansebord

Kontorstol

Søppeltaxi / avfallstaxi er en tjeneste for den som ønsker å kvitte seg med grovavfall, gamle møbler og ting man ikke har bruk for , eller er i veien, på loft, kjeller eller i garasjen. Her får du både bærehjelp, transport og sortering inkludert. Nedenfor finner du alle bedriftene som tilbyr søppeltaxi og bestill henting av avfallet og få det gjort. Til den nærmeste gjenvinningsstasjonen.