Avfallsbiler

Kontorstol

Trenger du hjelp med bortkjøring av Kontorstol?

Kontorstoler er vanligvis laget av forskjellige materialer som tre, metall, plast og stoff. Når det gjelder avfallskategorisering på avfallsstasjonen, kan kontorstoler klassifiseres som blandet avfall eller elektronisk avfall avhengig av om de har elektriske eller elektroniske komponenter.

Hvis du ønsker å få en kontorstol fjernet, kan du benytte deg av tjenesten “søppeltaxi”. Søppeltaxi er en tjeneste som tilbyr henting og fjerning av større eller spesialavfall som ikke passer i vanlige søppelbeholdere. De kan transportere og kvitte seg med møbler, elektronikk, bygningsavfall og lignende. Ved å kontakte søppeltaxi kan du avtale en tid for henting av kontorstolen og få den forsvarlig fjernet.

Finn avfalltaxi/søppeltaxi

Finn din lokale søppeltaxi -avfallstaxi for bortkjøring her.

No data was found

Les mer på andre type avfall

Maling

Vinduer og dører

Tepper

Gardiner

Belysning

Kaffemaskin

Whiteboard eller tavler

Projektorer

Telefoner

Skanner

Kopimaskin

Skrivere

Datamaskin

Skillevegger

Resepsjonsdisk

Sofa

Hyller

Skap

Konferansebord

Kontorstol

Søppeltaxi / avfallstaxi er en tjeneste for den som ønsker å kvitte seg med grovavfall, gamle møbler og ting man ikke har bruk for , eller er i veien, på loft, kjeller eller i garasjen. Her får du både bærehjelp, transport og sortering inkludert. Nedenfor finner du alle bedriftene som tilbyr søppeltaxi og bestill henting av avfallet og få det gjort. Til den nærmeste gjenvinningsstasjonen.