Avfallsbiler

Kopimaskin

Trenger du hjelp med bortkjøring av Kopimaskin?

Kopimaskiner er vanligvis laget av forskjellige materialer, inkludert plast, metall, elektroniske komponenter og glass. Når det gjelder avfallskategorisering på avfallsstasjonen, vil kopimaskiner vanligvis bli klassifisert som elektronisk avfall (EE-avfall) på grunn av de elektroniske komponentene de inneholder.

Hvis du ønsker å få en kopimaskin fjernet, kan du få hjelp av søppeltaxi. Søppeltaxi er en tjeneste som tilbyr fjerning av større eller spesielle avfallsgjenstander. Den kan transportere kopimaskinen fra ditt sted til en passende avfallsstasjon for riktig behandling og gjenvinning. Søppeltaxi er en praktisk løsning for å kvitte seg med større avfallsgjenstander som ellers kan være vanskelig å håndtere.

Finn avfalltaxi/søppeltaxi

Finn din lokale søppeltaxi -avfallstaxi for bortkjøring her.

No data was found

Les mer på andre type avfall

Maling

Vinduer og dører

Tepper

Gardiner

Belysning

Kaffemaskin

Whiteboard eller tavler

Projektorer

Telefoner

Skanner

Kopimaskin

Skrivere

Datamaskin

Skillevegger

Resepsjonsdisk

Sofa

Hyller

Skap

Konferansebord

Kontorstol

Søppeltaxi / avfallstaxi er en tjeneste for den som ønsker å kvitte seg med grovavfall, gamle møbler og ting man ikke har bruk for , eller er i veien, på loft, kjeller eller i garasjen. Her får du både bærehjelp, transport og sortering inkludert. Nedenfor finner du alle bedriftene som tilbyr søppeltaxi og bestill henting av avfallet og få det gjort. Til den nærmeste gjenvinningsstasjonen.