Avfallsbiler

Luftrenser

Trenger du hjelp med bortkjøring av Luftrenser?

En luftrenser er vanligvis laget av ulike materialer som plast, metall, elektroniske komponenter og filtre. Når det gjelder avfallskategorisering på en avfallsstasjon, kan en luftrenser bli klassifisert som elektronisk avfall (EE-avfall) eller blandet avfall, avhengig av lokal avfallshåndteringspraksis.

Hvis noen ønsker å bli kvitt en luftrenser, kan de få hjelp av en søppeltaxi. Søppeltaxi er en tjeneste som tilbys av enkelte renovasjonsselskaper, hvor de henter større eller spesielle avfallsgjenstander direkte fra hjemmet ditt. Dette kan inkludere apparater som luftrensere. Ved å kontakte søppeltaxi kan man avtale en hentingstid, og de vil ta med seg luftrenseren til riktig avfallsbehandlingssenter.

Finn avfalltaxi/søppeltaxi

Finn din lokale søppeltaxi -avfallstaxi for bortkjøring her.

No data was found

Les mer på andre type avfall

Maling

Vinduer og dører

Tepper

Gardiner

Belysning

Kaffemaskin

Whiteboard eller tavler

Projektorer

Telefoner

Skanner

Kopimaskin

Skrivere

Datamaskin

Skillevegger

Resepsjonsdisk

Sofa

Hyller

Skap

Konferansebord

Kontorstol

Søppeltaxi / avfallstaxi er en tjeneste for den som ønsker å kvitte seg med grovavfall, gamle møbler og ting man ikke har bruk for , eller er i veien, på loft, kjeller eller i garasjen. Her får du både bærehjelp, transport og sortering inkludert. Nedenfor finner du alle bedriftene som tilbyr søppeltaxi og bestill henting av avfallet og få det gjort. Til den nærmeste gjenvinningsstasjonen.