Avfallsbiler

Parasoll

Trenger du hjelp med bortkjøring av Parasoll?

Et parasoll er vanligvis laget av materialer som metall, treverk og stoff. Når det gjelder avfallshåndtering, kan et parasoll bli kategorisert som blandet avfall eller restavfall, avhengig av lokale retningslinjer.

Hvis du ønsker å få et parasoll fjernet, kan du kontakte en søppeltaxi. Søppeltaxi er en tjeneste som tilbyr henting og fjerning av større gjenstander eller avfall som ikke passer i vanlige søppelbeholdere. De kan hjelpe deg med å transportere parasollen til en passende avfallsstasjon eller gjenvinningsanlegg. Søppeltaxi er en praktisk løsning for bortskaffelse av større gjenstander på en miljøvennlig måte.

Finn avfalltaxi/søppeltaxi

Finn din lokale søppeltaxi -avfallstaxi for bortkjøring her.

No data was found

Les mer på andre type avfall

Maling

Vinduer og dører

Tepper

Gardiner

Belysning

Kaffemaskin

Whiteboard eller tavler

Projektorer

Telefoner

Skanner

Kopimaskin

Skrivere

Datamaskin

Skillevegger

Resepsjonsdisk

Sofa

Hyller

Skap

Konferansebord

Kontorstol

Søppeltaxi / avfallstaxi er en tjeneste for den som ønsker å kvitte seg med grovavfall, gamle møbler og ting man ikke har bruk for , eller er i veien, på loft, kjeller eller i garasjen. Her får du både bærehjelp, transport og sortering inkludert. Nedenfor finner du alle bedriftene som tilbyr søppeltaxi og bestill henting av avfallet og få det gjort. Til den nærmeste gjenvinningsstasjonen.