Avfallsbiler

Projektorer

Trenger du hjelp med bortkjøring av Projektorer?

Projektorer er elektroniske enheter som brukes til å vise bilder og videoer på en skjerm eller vegg. Når det gjelder avfallskategorisering på en avfallsstasjon, regnes projektorer vanligvis som elektronisk avfall (e-avfall) eller elektronisk utstyr. Disse bør ikke kastes sammen med vanlig husholdningsavfall på grunn av de potensielle miljø- og helseskadene de kan forårsake.

Dersom man ønsker å få en projektor fjernet, kan man benytte seg av en søppeltaxi-tjeneste. Søppeltaxi er et konsept der spesialiserte kjøretøyer henter og transporterer ulike typer avfall, inkludert elektronisk avfall, fra kundens adresse til riktig avfallsmottak eller resirkuleringsanlegg. Disse tjenestene kan tilby en praktisk og trygg måte å bli kvitt projektorer og annet avfall på en miljøvennlig måte.

Finn avfalltaxi/søppeltaxi

Finn din lokale søppeltaxi -avfallstaxi for bortkjøring her.

No data was found

Les mer på andre type avfall

Maling

Vinduer og dører

Tepper

Gardiner

Belysning

Kaffemaskin

Whiteboard eller tavler

Projektorer

Telefoner

Skanner

Kopimaskin

Skrivere

Datamaskin

Skillevegger

Resepsjonsdisk

Sofa

Hyller

Skap

Konferansebord

Kontorstol

Søppeltaxi / avfallstaxi er en tjeneste for den som ønsker å kvitte seg med grovavfall, gamle møbler og ting man ikke har bruk for , eller er i veien, på loft, kjeller eller i garasjen. Her får du både bærehjelp, transport og sortering inkludert. Nedenfor finner du alle bedriftene som tilbyr søppeltaxi og bestill henting av avfallet og få det gjort. Til den nærmeste gjenvinningsstasjonen.