Avfallsbiler

Skap

Trenger du hjelp med bortkjøring av Skap?

Skap er vanligvis laget av materialer som tre, metall eller plast. Når det gjelder avfallskategorisering på en avfallsstasjon, vil skap vanligvis bli klassifisert som blandet avfall eller restavfall. Dette betyr at det ikke er egnet for gjenvinning eller resirkulering og må håndteres som vanlig søppel. Arkivskap og garderobe i firmaer f.eks. består som oftest av metall.

Dersom du ønsker å få et skap fjernet, kan du benytte deg av en søppeltaxi-tjeneste. Søppeltaxi er en tjeneste som tilbyr henting og fjerning av større avfallsgjenstander som ikke passer i vanlige søppelcontainere. De kan hjelpe deg med å transportere skapet til riktig avfallsdeponi eller gjenvinningsanlegg. Søppeltaxi er praktisk for å bli kvitt større avfallsgjenstander på en enkel og effektiv måte.

Finn avfalltaxi/søppeltaxi

Finn din lokale søppeltaxi -avfallstaxi for bortkjøring her.

No data was found

Les mer på andre type avfall

Maling

Vinduer og dører

Tepper

Gardiner

Belysning

Kaffemaskin

Whiteboard eller tavler

Projektorer

Telefoner

Skanner

Kopimaskin

Skrivere

Datamaskin

Skillevegger

Resepsjonsdisk

Sofa

Hyller

Skap

Konferansebord

Kontorstol

Søppeltaxi / avfallstaxi er en tjeneste for den som ønsker å kvitte seg med grovavfall, gamle møbler og ting man ikke har bruk for , eller er i veien, på loft, kjeller eller i garasjen. Her får du både bærehjelp, transport og sortering inkludert. Nedenfor finner du alle bedriftene som tilbyr søppeltaxi og bestill henting av avfallet og få det gjort. Til den nærmeste gjenvinningsstasjonen.