Avfallsbiler

Spisebord

Trenger du hjelp med bortkjøring av Spisebord?

Et spisebord kan være laget av forskjellige materialer, inkludert tre, glass, metall eller en kombinasjon av disse. Når det gjelder avfallskategorisering på en avfallsstasjon, vil det avhenge av materialene som brukes i spisebordet. Tre kan for eksempel kastes som treavfall, glass som glassavfall, og metall som metallavfall.

Hvis du ønsker å få spisebordet ditt fjernet, kan du vurdere å bruke en søppeltaxi. Søppeltaxi er en tjeneste som tilbyr henting og avhending av større gjenstander og avfall som ikke passer i vanlige søppelbeholdere. De kan transportere spisebordet ditt til en egnet avfallsstasjon eller gjenvinningsanlegg. Søppeltaxi er praktisk fordi de tar seg av logistikken ved fjerning av større gjenstander, slik at du kan kvitte deg med dem på en enkel og miljøvennlig måte.

Finn avfalltaxi/søppeltaxi

Finn din lokale søppeltaxi -avfallstaxi for bortkjøring her.

No data was found

Les mer på andre type avfall

Maling

Vinduer og dører

Tepper

Gardiner

Belysning

Kaffemaskin

Whiteboard eller tavler

Projektorer

Telefoner

Skanner

Kopimaskin

Skrivere

Datamaskin

Skillevegger

Resepsjonsdisk

Sofa

Hyller

Skap

Konferansebord

Kontorstol

Søppeltaxi / avfallstaxi er en tjeneste for den som ønsker å kvitte seg med grovavfall, gamle møbler og ting man ikke har bruk for , eller er i veien, på loft, kjeller eller i garasjen. Her får du både bærehjelp, transport og sortering inkludert. Nedenfor finner du alle bedriftene som tilbyr søppeltaxi og bestill henting av avfallet og få det gjort. Til den nærmeste gjenvinningsstasjonen.