Avfallsbiler

Støvsuger

Trenger du hjelp med bortkjøring av Støvsuger?

En støvsuger er vanligvis laget av materialer som plast, metall, gummi og elektroniske komponenter. Når det gjelder avfallskategorisering på en avfallsstasjon, vil støvsugeren vanligvis bli plassert i kategorien elektronisk avfall (EE-avfall) på grunn av sine elektroniske deler.

Hvis du ønsker å få en støvsuger fjernet, kan du kontakte en søppeltaxi-tjeneste. Søppeltaxi er en tjeneste som tilbyr henting og fjerning av forskjellige typer avfall fra hjemmet ditt. Du kan avtale en tid med søppeltaxi, så de kan komme og ta med seg støvsugeren din for riktig avhending på miljøstasjonen. Søppeltaxi er en praktisk løsning for å bli kvitt større gjenstander eller spesifikt avfall som ikke passer inn i vanlige søppelbeholdere.

Finn avfalltaxi/søppeltaxi

Finn din lokale søppeltaxi -avfallstaxi for bortkjøring her.

No data was found

Les mer på andre type avfall

Maling

Vinduer og dører

Tepper

Gardiner

Belysning

Kaffemaskin

Whiteboard eller tavler

Projektorer

Telefoner

Skanner

Kopimaskin

Skrivere

Datamaskin

Skillevegger

Resepsjonsdisk

Sofa

Hyller

Skap

Konferansebord

Kontorstol

Søppeltaxi / avfallstaxi er en tjeneste for den som ønsker å kvitte seg med grovavfall, gamle møbler og ting man ikke har bruk for , eller er i veien, på loft, kjeller eller i garasjen. Her får du både bærehjelp, transport og sortering inkludert. Nedenfor finner du alle bedriftene som tilbyr søppeltaxi og bestill henting av avfallet og få det gjort. Til den nærmeste gjenvinningsstasjonen.