Avfallsbiler

Vifter

Trenger du hjelp med bortkjøring av Vifter?

Vifter er vanligvis laget av ulike materialer, inkludert metall, plast, gummi og elektroniske komponenter avhengig av modellen. Når det gjelder avfallskategorisering på en avfallsstasjon, kan en vifte vanligvis kategoriseres som elektronisk avfall (EE-avfall) på grunn av de elektroniske komponentene den inneholder.

Dersom man ønsker å få en vifte fjernet, kan man benytte seg av en tjeneste som kalles søppeltaxi. Søppeltaxi er en transporttjeneste som spesialiserer seg på fjerning av større gjenstander og avfall. De tilbyr opphenting, transport og korrekt avhending av forskjellige typer avfall. Ved å kontakte søppeltaxi kan man enkelt avtale tidspunkt og sted for fjerning av viften og sikre at den blir håndtert på en forsvarlig måte.

Finn avfalltaxi/søppeltaxi

Finn din lokale søppeltaxi -avfallstaxi for bortkjøring her.

No data was found

Les mer på andre type avfall

Maling

Vinduer og dører

Tepper

Gardiner

Belysning

Kaffemaskin

Whiteboard eller tavler

Projektorer

Telefoner

Skanner

Kopimaskin

Skrivere

Datamaskin

Skillevegger

Resepsjonsdisk

Sofa

Hyller

Skap

Konferansebord

Kontorstol

Søppeltaxi / avfallstaxi er en tjeneste for den som ønsker å kvitte seg med grovavfall, gamle møbler og ting man ikke har bruk for , eller er i veien, på loft, kjeller eller i garasjen. Her får du både bærehjelp, transport og sortering inkludert. Nedenfor finner du alle bedriftene som tilbyr søppeltaxi og bestill henting av avfallet og få det gjort. Til den nærmeste gjenvinningsstasjonen.