Avfallsbiler

Vinduer og dører

Trenger du hjelp med bortkjøring av Vinduer og dører?

Vinduer og dører er vanligvis laget av materialer som glass, tre, aluminium eller plast, avhengig av typen vindu eller dør. Når det gjelder avfallskategorisering på avfallsstasjonen, blir vinduer og dører vanligvis klassifisert som “bygningsavfall” eller “konstruksjonsavfall”, men i noen tilfeller kan de også klassifiseres som “Farlig avfall” pga farlige stoffer som pcb, klorparafiner, HKFK gass og asbest i kitt.

Dersom du ønsker å få vinduer fjernet, kan du få hjelp av en søppeltaxi-tjenesten. Søppeltaxi er en tjeneste som tilbyr transport og fjerning av forskjellige typer avfall. De kan hjelpe deg med å samle inn og transportere vinduer og dører til riktig avfallsanlegg, slik at disse blir resirkulert eller riktig deponert.

Finn avfalltaxi/søppeltaxi

Finn din lokale søppeltaxi -avfallstaxi for bortkjøring her.

No data was found

Les mer på andre type avfall

Maling

Vinduer og dører

Tepper

Gardiner

Belysning

Kaffemaskin

Whiteboard eller tavler

Projektorer

Telefoner

Skanner

Kopimaskin

Skrivere

Datamaskin

Skillevegger

Resepsjonsdisk

Sofa

Hyller

Skap

Konferansebord

Kontorstol

Søppeltaxi / avfallstaxi er en tjeneste for den som ønsker å kvitte seg med grovavfall, gamle møbler og ting man ikke har bruk for , eller er i veien, på loft, kjeller eller i garasjen. Her får du både bærehjelp, transport og sortering inkludert. Nedenfor finner du alle bedriftene som tilbyr søppeltaxi og bestill henting av avfallet og få det gjort. Til den nærmeste gjenvinningsstasjonen.