Avfallsbiler

Whiteboard eller tavler

Trenger du hjelp med bortkjøring av Whiteboard eller tavler?

Whiteboard eller tavler er vanligvis laget av et glatt, blankt materiale som laminert tre, melamin eller metall. Når det gjelder avfallskategorisering på avfallsstasjoner, blir whiteboard eller tavler vanligvis klassifisert som elektronisk avfall (EE-avfall) på grunn av tilstedeværelsen av magnetiske komponenter og elektroniske deler i noen modeller.

For fjerning av whiteboard eller tavler, kan man benytte seg av tjenesten søppeltaxi. Søppeltaxi er en type tjeneste der en spesialisert transportør henter og fjerner avfall fra en ønsket beliggenhet. En Søppeltaxi er praktisk for å kvitte seg med større eller spesialisert avfall som ikke passer inn i vanlige søppelkasser eller som krever spesielle tiltak for sikker håndtering og transport. Tjenesten kan kontaktes for å avtale henting av whiteboard eller tavler for forsvarlig avhending på miljøstasjonen.

Finn avfalltaxi/søppeltaxi

Finn din lokale søppeltaxi -avfallstaxi for bortkjøring her.

No data was found

Les mer på andre type avfall

Maling

Vinduer og dører

Tepper

Gardiner

Belysning

Kaffemaskin

Whiteboard eller tavler

Projektorer

Telefoner

Skanner

Kopimaskin

Skrivere

Datamaskin

Skillevegger

Resepsjonsdisk

Sofa

Hyller

Skap

Konferansebord

Kontorstol

Søppeltaxi / avfallstaxi er en tjeneste for den som ønsker å kvitte seg med grovavfall, gamle møbler og ting man ikke har bruk for , eller er i veien, på loft, kjeller eller i garasjen. Her får du både bærehjelp, transport og sortering inkludert. Nedenfor finner du alle bedriftene som tilbyr søppeltaxi og bestill henting av avfallet og få det gjort. Til den nærmeste gjenvinningsstasjonen.